Sydämeni pienin pariisi

Runoilija f6e8bc92c1762338e7e0dcb4f3e0f77f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2004
Viimeksi paikalla: 11.11.2018 0:57

Asuinpaikka: a8f909b87cb03a264e6be322acb5b20d
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Auvoisa sanainen arkkuni auennut.
 

Sydämeni pienin pariisi,
soittaa viuluaan.




Sinä kuulet sävelet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on jotain maagista....? erinomainen vaikkei sitä osaakaan ilmaista...!

Niin tunnelmallista rakkaudenosoitusta. Upea!

Ne on kuin sydämensykkeet,
joita toinen voi kuulla. <3

Romantiikkaa ranskalaisittain. Kaunis.

"Sydämeni pienin pariisi", wow! Tässä on nyt sitä koukkua, jota aina peräänkuulutan. Kielikuva herättää paljon tunteita, mutta ei vaikuta itsestäänselvyydeltä.

Pariisiin kaupunkina liittyy mielikuvia romantiikasta ja toisaalta eloisasta suurkaupungista, mutta "pienin pariisi" luo jännitettä, vaikuttaa sisäisesti ristiriitaiselta ilmaisulta (eli oksymoronilta). Kiinnitin myös huomiota siihen, että "pariisi" on pienellä, eli on erisnimen sijaan kirjoitettu yleisnimeksi. Jännittävää!

Viulun soittaminen ja puhutellun kyky kuulla sävelet luovat lisää mielikuvia romanttisesta suhteesta. Todella kaunista!

 

Käyttäjän kaikki runot