Tapa minut

Runoilija Vuorinoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sitä osaisi taikoa niin voisi tehdä elämästään kymmenen kertaa hankalamman.
 

Tapa minut
Sanot
Vain puoliksi tosissaan
Tekisi mieli tappaa
Se surkea itsetunto
Tekisi mieli olla
Enemmän kuin olen.

Haluaisin
Muuttaa maailmaa
Mutta voin
Muuttaa vain itseäni

Haluaisin
Sinusta onnellisen
Mutta en voi
Tehdä sinusta onnellista.

Tapa minut

Olen kuullut sen
Liian monta kertaa

Tekisi mieli tappaa
Ne ajatukset
Tekisi mieli olla
Syytön.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot