Nimetön

Runoilija Vuorinoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sitä osaisi taikoa niin voisi tehdä elämästään kymmenen kertaa hankalamman.
 

Säihkyvät silmät
ja himo
ja hekuma
rakkauden kaunis rihkama
ja huulipuna tahriintuu kahvikupin reunaan
ja sinun huulillesi
ja sinun huulillesi.

Selite: 
Ainakin kaksi vuotta vanha.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot