Hysteria

Runoilija Vuorinoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sitä osaisi taikoa niin voisi tehdä elämästään kymmenen kertaa hankalamman.
 

Maksamakkaroita
Muovikelmuun käärittynä
”Ei sisällä kananlihaa”

Ostoskärryissä ei saa seistä,
Pitäkää kissat ja lapset sisällä.

Joukkohysterian propaganda
Levittää pakokauhua
Polttaa noitaroviolla
Taudinkantajat
Tukehduttaa luulosairaat vuoteisiinsa.

Eläköön ihmislaji
Joka suuressa neroudessaan
On aikapommi.

Selite: 
Tämä niin huvitti minua jälkeenpäin. Edelleen hyyvin vanha.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on loistava!!! Tykkään TOSI paljon!! Oot niin oikeessa!!

Wau!
Tästä todella pidän.
Osut naulankantaan, saat ajattelemaan.
Kruunaat runosi hienosti viimeisellä säkeellä.
Onnea.

Tää on loistava!!! Tykkään TOSI paljon!! Oot niin oikeessa!!

Wau!
Tästä todella pidän.
Osut naulankantaan, saat ajattelemaan.
Kruunaat runosi hienosti viimeisellä säkeellä.
Onnea.

Tää on loistava!!! Tykkään TOSI paljon!! Oot niin oikeessa!!

Wau!
Tästä todella pidän.
Osut naulankantaan, saat ajattelemaan.
Kruunaat runosi hienosti viimeisellä säkeellä.
Onnea.

Tää on loistava!!! Tykkään TOSI paljon!! Oot niin oikeessa!!

Wau!
Tästä todella pidän.
Osut naulankantaan, saat ajattelemaan.
Kruunaat runosi hienosti viimeisellä säkeellä.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot