Rikkirevittyjä

Runoilija Vuorinoita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos sitä osaisi taikoa niin voisi tehdä elämästään kymmenen kertaa hankalamman.
 

Ollaan lasia
tai ollaan metallia
ihan sama se on mun kannalta
ollaan vaikka timanttia
rumaksi hiottuja
me ollaan kuitenkin.

Ollaan rikki
tai ollaan ehjiä
ihan sama se on sen kannalta
miten kauan kestää ryömiä
laidasta laitaan
jalat kahleissa
se tehdään kuitenkin.

Ollaan tänään
tai ollaan huomenna
eihän meillä ole muuta tarkoitusta
kuin repiä rikki se
mikä eilen korjattiin
maailmanloppu
tulee kuitenkin

vasta myöhemmin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan mahtavaa tekstiä, upposi täysillä!!!

 

Käyttäjän kaikki runot