Nimetön

Runoilija Papercut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tosi ystävyys on ikuista, sinä olet ikuinen...
...Olet rakas"
 

Irtonaisia lauseita
kirjoitan peräkkäin-
ajattelematta.

Muistatkohan?
Muistatko sen ajan

Kun rakkautesi oli puhdasta,
ja tuoksui
Kun olimme lapsia kukkakedoilla

Niin ikävä sinua, tyttö rakas

Kaipaatko vielä, vai unohditko

Psykoosin ja skitsofrenian,
maailman painon harteilla,
kauneutesi vasten
tummaa marmoria?

Ei se mitään,
olen yhä sinun...

Aina sinun
yksipuoleinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot