Nimetön

Runoilija Papercut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tosi ystävyys on ikuista, sinä olet ikuinen...
...Olet rakas"
 

Harhakuvia
Puhelinääni sekoittaa pään

Sinun kätesi kautta
kosketuksesi alla
Minut luotiin uudestaan
tuli aikani kirjoittaa

Ilosta, surusta, sinusta
koko tunteideni kirjosta
Vain kertoakseni
miten paljon rakastan

Sinun nimesi,
nimesi ja nimesi
kuiskaan yhä uudestaan
Ja huokaan syvään

Heikko hölmö raukka
minä vain, mitätön houkka
Mutta sinun houkkasi
olen minä aina ja aina


Vajaita lauseita,
osa vailla tarkoitusta

Viime henkäys
viime lisäys
Tuoksusi häipyy hiljaa

Ja suljen kirjeeni suudelmin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

voi ei tämä on upea. iahn sanattomaksi vetää.

Vau, upeaa ja kaunista tekstiä :) aivan mielettömän hyvä! Jatka samaan malliin, omalla tyylilläsi. Erilaisuus on rikkaus. Hyvät synttärit!

'' olen minä aina ja aina ''

hih, ihana kohta, tuli aivan nallepuh mieleen :')

Minka rakas, kirjotat ihanasti :)<3

Koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot