Nimetön

Runoilija Papercut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tosi ystävyys on ikuista, sinä olet ikuinen...
...Olet rakas"
 

Niin sen tein
Yksi oikein, kaksi nurin
Miksi olen täällä taas

Minussa oli kerran elämä
lämmin sekä jäätävä

Sinä-kuolemani syy
anna minun elää
Sinä olit kerran
Olet aina oleva

Maata ja multaa,
tyhjää sanahelinää
Arpi toisten vieressä
arpi kuiskaten hiljaa

Sinä et ole minun

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä runo, hieno. Pidin siitä :)

 

Käyttäjän kaikki runot