Nimetön

Runoilija Papercut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tosi ystävyys on ikuista, sinä olet ikuinen...
...Olet rakas"
 

Ihoni muistaa sen
Kosketuksen
sietämättömän pehmeyden

Käteni ovat kätesi
kädet minun ylläni
Huulet turtana suudelmista
hakee sinua lähelleen

Tämä on se
enempää ei ole
Ota minut näin

Ihoni muistaa ihosi
tahtoo sinut uudestaan
Kosketa minua, rakas

Anna minulle se,
jota kaipasin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot