Nimetön

Runoilija Papercut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tosi ystävyys on ikuista, sinä olet ikuinen...
...Olet rakas"
 

Silkkiä ja samettia
yön kultausvaa
Se on minun maailmani

Kadotettu ihmisarvo,
menetetty rakkaus
Rakkaus jonka imen sinusta

Enhän ole mitään

En sinulle,
joka tuoksullasi täytät sopukkani
Sinulle joka olet yksin
erakkona maailman laidalla

Tässä olkapääni;
tässä toinen
ota kumpi vain

Lohdutan, jos saan
en jätä yksin

Sillä haluan olla sinun
ja pitää sinusta huolen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot