TP

Runoilija Papercut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tosi ystävyys on ikuista, sinä olet ikuinen...
...Olet rakas"
 

Kaikki hajoaa palasiksi
Teidän otteessanne
kaikki minusta

Voinko enää hengittää
Onko enää elämää
Teidän kanssanne

Lähellä ja kaukana
aina kuulen kuiskauksenne
Aina täällä lähelläni
kidutatte hiljaa pois

Minä kuihdun pois

Olin joskus kukkanen
kaunis hento valkoinen
Mitä teistä jäljelle jäi
mitä minusta jäi

Kasa multaa
ja ruumis kuralätäkössä

Tekö rakastitte minua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sä kirjotat niin ihanasti rakas <3 Jotenkin musta tuntuu että tiedän mistä tää kertoo :( Mutta minä ainakin rakastan sinua hyvinhyvin paljon<3

karua tekstiä
mitään kaunistelematta

hienoa

 

Käyttäjän kaikki runot