Aika loppui.

Runoilija SilentDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 

Tiimalasin hiekka valuen alas
Aika kääntää se uudestaan
Kääntää se viimeisen kerran


Käytetään kaikki jäljellä olevat hetket

Pidetään toisistamme kiinni
Yritetään nauttia yhdessä olosta
Kun vielä voidaan

Kuitenkin tiedetään,
että kohta se ilmoittaa
Viimeisten hetkien olevan käsillä

Odotetaan ja pelätään

Sitten se ivallisesti kertoo kuinka
Aikamme on ohi

Ja kävelemme viimeistä kertaa siltaa
joka hajoaa meidän jälkeemme

Selite: 
Huonoa huonoa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot