Nimetön

Runoilija SilentDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 

Tyttö istuu yksin
suihkun lattialla.
Puristaa verta vuotavaa kättä
tiukasti nyrkkiin.
Kyyneleet valuen
kalpeilla poskilla.
Veitsi vieressä
verestä kiiltäen.
Kun ei oo muuta kun paskaa,
ei enää jaksa jatkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvintä epätoivoa, joka kipeästi kaipaa peitokseen valoa ja voimaa pehmeämpää. Toivottavasti se on löytynyt tai löytyy pian.

Vihaan lukea tälläistä vaikka hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot