Rakastan.

Runoilija SilentDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 

Oon erilainen
Ja hyvin tiedän sen
Kuinka katse voikaan kertoa
Ei mitään epäilyä

En kai koskaan voi uskoa
Ei aina tarvitse luopua

Jos saan pitää sut vieressäin
En sanallakaan sua satuta

Aina kuitenkin pelkään
Et tahdo mua enää
Vaikka lupaat
Toistat vaikka ikuisesti
Ja sanon; uskon sua täydellisesti

En silti mitään sille mahda
Ajatukset vain menee väärää tietä

Kai menneisyys niin paljon on vaikuttanut
Vaikka itse itselleni toistelen; olen sen unohtanut

Ei se kuitenkaan tulevaisuutta pilaa
Sua rakastan kuitenkin liikaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Jos saan pitää sut vieressäin
En sanallakaan sua satuta" - Kaunista <3

"Kai menneisyys niin paljon on vaikuttanut
Vaikka itse itselleni toistelen; olen sen unohtanut" - taidan tietää miltä tuo tuntuu.

Kaikin puolin ihana. Nam.

 

Käyttäjän kaikki runot