Nimetön

Runoilija SilentDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 

Kai sen tajuu sanomattakin
Sanottuna silti selvemmin

Tahdon sulle kertoo
Oot mulle tärkee

Tää on tällai pelkkä klisee
Mut tykkään sust se on salee.

Selite: 
Muhahah repesin ku kirjotin tän. hah mikä runo. :DDDD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot