Nimetön

Runoilija SilentDeath

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 

Kyllä sä näit
kuinka se sattui
Koko maailma vain
mustaan vaihtui
Et sä tiennyt mitään,
olit vain hetki.

Sadasosa sekunnin
tähti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tähden lentoja on monia, tässä taas yksi.
kumpa elämämme tähdet ei ihan näin usein kuitenkaan lentelisi pois.

 

Käyttäjän kaikki runot