Risteys

Runoilija sonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2006
Viimeksi paikalla: 14.9.2021 22:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kadulla paistetaan vohveleita
on lämmin.

Ostin kojusta suklaakakkua
ja katsoin kun ihmisvirta liikkui ohitseni.
Vanha mies, joka puhui itsekseen
ja pariskunta käsikkäin.

Kakku oli makea.

Olin suunnitellut elämää,
vaikkei se koskaan kannata, sanotaan.

Enää en tiennyt minne jalkani laskea.

Oli koti meren takana
ja toisaalta tämä vohvelintuoksuinen katu.
Olivat lämpimät aallot ja kuitenkin
tämän kaupungin matalat harjakatot.

Muutama väärä
ja liian monta oikeaa.

Ja sitten olit sinä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sonia Nimetön 21.2.2014 0 Runo
sonia Nimetön 5.1.2014 2 Runo
sonia Harha 5.1.2014 0 Runo
sonia Nimetön 5.1.2014 0 Runo
sonia Nimetön 28.8.2013 0 Runo
sonia Risteys 5.8.2013 0 Runo
sonia Likaiset Lapset 31.3.2013 0 Runo
sonia Löytöretkeilijä 31.3.2013 2 Runo
sonia Pinot Grigio 31.3.2013 0 Runo
sonia Nimetön 31.3.2013 1 Runo