Pinot Grigio

Runoilija sonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2006
Viimeksi paikalla: 14.9.2021 22:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä pinot grigio punertaa
ja kaiuttimista kuuluu hellä miehen ääni

Oh my, the love is gone.

kerran vilustuneena oli äänesi lähes sama.

Edellisen laulun aikana mittasi tarjoilija säärtäni.
Laski koron mukaan, luulisin
ja minä hymyilin hänelle

kuten hymyillään vihamiehelle.

The morning is only gonna be here tomrrow.

Ja kun hän tuntien laskennan jälkeen maistaa minua

et se ole sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sonia Nimetön 21.2.2014 0 Runo
sonia Nimetön 5.1.2014 2 Runo
sonia Harha 5.1.2014 0 Runo
sonia Nimetön 5.1.2014 0 Runo
sonia Nimetön 28.8.2013 0 Runo
sonia Risteys 5.8.2013 0 Runo
sonia Likaiset Lapset 31.3.2013 0 Runo
sonia Löytöretkeilijä 31.3.2013 2 Runo
sonia Pinot Grigio 31.3.2013 0 Runo
sonia Nimetön 31.3.2013 1 Runo