Nimetön

Runoilija sonia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2006
Viimeksi paikalla: 14.9.2021 22:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jääkaappi hurisee ja

alakerrassa nainen saa orgasmin

kahdeksannentoista huokauksen jälkeen

eilen kuulin vain seitsemän.

Varoitit minua-

tämä matto imee uumeniinsa pölyä

enemmän kuin ehtisin itse ja

minä nauroin

sillä kasvosi olivat niin kovin vakavat.

Nyt olen ollut pinnan alla

kahden viikon verran ja

hengitän

kerros kerrokselta

otteestani pakenevat päivät.

Ne, joina sait minut itkemään
neljännellätoista

selässäni pehmeät painaumat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli aivan mukavaa luettavaa.
Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
sonia Nimetön 21.2.2014 0 Runo
sonia Nimetön 5.1.2014 2 Runo
sonia Harha 5.1.2014 0 Runo
sonia Nimetön 5.1.2014 0 Runo
sonia Nimetön 28.8.2013 0 Runo
sonia Risteys 5.8.2013 0 Runo
sonia Likaiset Lapset 31.3.2013 0 Runo
sonia Löytöretkeilijä 31.3.2013 2 Runo
sonia Pinot Grigio 31.3.2013 0 Runo
sonia Nimetön 31.3.2013 1 Runo