Nainen, joka ei kertonut nimeään

Runoilija Niinkuin ennen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2004
Viimeksi paikalla: 6.5.2020 1:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''Sellainen hänen sielunsa oikeasti oli, mutta nyt se oli kuohilas, pelkkä köntti rapautunutta kiveä ja ruostetta, ja se väitti hiljaisella mutta sitkeällä äänellä kaikkea vastaan, teki asioista häpeällisiä ja pahoja ja rumia, eikä se yksinkertaisesti sallinut hänen olla hyvä''
 

''Miksi et kuunnellut heitä'',
hän sanoo sormissaan tupakka ja äänessään käheyttä,
''Kun he sanoivat että ihminen on aina viime kädessä yksin.''
Minä tuijotan varpaisiini,
minä olen aivan hiljaa. Minä en halua myöntää
että ensimmäistä kertaa,
minä en tiedä.
''Minä tiedän mikä sinä halusit olla'',
hänellä on äänessään ristiriitaisuutta,
hän katselee horisonttiin, ei minuun,
hän ei ikinä katso silmiin.
Minä tiedän itsekin, mikä minä halusin olla. Kulkurinainen, se joka ei välitä.
''Halusit olla sellainen tyttö niissä lauluissa. Sellainen vähän särkynyt ja epätasapainoinen. Sinä halusit olla yksi onneton tarina jonkun miehen muistelmissa.''

Hän ei katso minua silmiin. Hän painaa savukkeensa parvekkeen kaiteeseen,
ja sitten on poissa.

Hän, joka on aina oikeassa.

Selite: 
Kai tämä on yksinpuhelua. Löydän taas kaikesta itseni.
Kategoria: 
 

Kommentit

O.o
tää on tosi hyvä

suosikit--->

vau. Ei hirveän runollinen, mutta hyvän tarinan kertoo. pidän

aika jännä omalla tavallaan, ihan positiivisessa mielessä siis

 

Käyttäjän kaikki runot