yksi yö

Runoilija GlitteringGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kävin maaten viereesi
laskin pääni rinnallesi
sinulla oli kysymyksiä
olisin vastannut aamulla

annoit yön
annoit toivoa
otit sen pois
jätit yksin

sylissäsi oli hyvä olla
nyt sattuu taas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot