Ikuisuus

Runoilija GlitteringGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kävelen rantaan
hautaan varpaat hiekkaan
katson sinuun varoen
aivan niin kuin eilen

näen sinussa sen
minkä luulin hukkuneen
jonnekin rakkautemme aaltoihin
ehkä sinut saisin takaisin

jos vain aina olisi kuin tänään
ja tänään olisi ikuisuus
ikuisuus kanssani
ikuisuus kanssasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hey dude, sähän osaat oikeesti kirjottaa. :o
ihanan herkkis.
ainoo, etten ehk laittais tollee pistepistepiste... toho ton yhen jutun perää, mut se on vaa makuasia.

 

Käyttäjän kaikki runot