Viha

Runoilija GlitteringGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

he tappavat
teitä he tappavat
ja meitä

kun vihaan vihata
viha siirtyy minuunkin
ja ihmiset häilyvät pois

viha myös meissä
tahtoo unohtaa
kaiken pahan itsessä
ja lapset kasvattaa
jo valmiiksi vihaamaan
toisiaan

tapa ja mene
unohda ja juokse
jätä se pois
jätä se taakse

näin sinä karaistut
teet tämän toiste
ja hiljalleen
sut peittää ruoste
kun joku sut päihittää
sun omassa leikissä

ja sut unohdetaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot