Balladi Pienestä Pojasta

Runoilija GlitteringGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä väistät jalankulkijoita
joita ei ole noita
kun väistät jalankulkijoita
muista myös väistää autoja noita
ja leivän päälle laitetaan voita

sinä saat jo autolla liikkua
et tykkää enää keinussa kiikkua
kun saat jo autollakin liikkua
voit antaa kalsareiden vilkkua
ja leivän päälle laitetaan kinkkua

pienenä poikana katselit junia
nyt kuuntelet Peitsamon Ilmakuvia
kauan sitten katselit junia
nyt ajattelet vain naapurin Suvia
se on sulle suurinta huvia
ja leivän päälle laitetaan munia

katsot ikkunasta metsän puustoa
ajattelet sun rappeutunutta luustoa
kun katsot ulos metsän puustoa
täytyy leipä maidolla alas huuhtoa
koska leivän päälle ei laiteta juustoa

vasta meinasit hukkua kastemaljaan
tänään vaihdoit limpparisi kaljaan
kerran meinasit hukkua kastemaljaan
nyt kaadoit kaljat olohuoneen taljaan
ja enää näet vain leivän paljaan

leivän päälle vaan voita laita
ja sitten leipä kahtia taita
leivän päälle voita laita
ja jos ei leipä ilman sahtia maita
syö persikkaa

Selite: 
Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki niille, jotka tajuavat mistä tässä on kyse.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot