Pieniä Ystäviä

Runoilija GlitteringGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

repeämä sydämessäni
saa sinutkin itkemään
kuinka me selvitään?

meillä oli oma pieni kerho
oma pieni ystävyys
kunnes pilasin sen
ja sinä pilasit sen

sinä teit liikaa
minä jätin tekemättä
minä sanoin liikaa
sinä olit hiljaa

meihin sattui
emmekä selviä
emme osaa olla
pieniä ystäviä

tekisin mitä vaan
sinun vuoksesi
siksi on parempi antaa
sinun jatkaa uniasi
vaikka olisi sanottavaa
niin paljon asiaa

mutta en suutu
enkä ole vihainen
koska pelkään
että menetän kaiken

jos menetän sinut
menetän kaiken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen herkkää, kasvamista *ihmisenä*

 

Käyttäjän kaikki runot