Nimetön

Runoilija Ääriviivat

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.9.2008
Viimeksi paikalla: 10.9.2017 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.10.1989

 
Reikä

sydämessäni


Näet

Lävitseni
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oivaltavaa

Neljässä sanassa niin paljon tunnetta. Pidän!

Humahduksenkalataisen hyvä!

Hieno lyhyt oivaltava runo :))

Siinä ei pokerinaama auta.
Joskus jopa pelottavaa,
miten joku vaistoaa toisen
ajatukset, tunteet.

Kaunis runo. :)

Tämä on oivaltava ja hyvä runo :)

Elämän häilyväisyys mietityttää. Sanoissasi piilee viisautta.

Hyvä runo.

Lyhyt ja moniulotteinen runo.

Tiiän tän tunteen tosi hyvin.

muutama sana
mieleenpainuva

Aika erikoinen, jännästi vaikuttava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot