memime

Runoilija Ääriviivat

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.9.2008
Viimeksi paikalla: 10.9.2017 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.10.1989

 

Kierros on käynnissä
kaikkialla

sinä vain et mahdu mukaan

joka sanassa
joka asennossa
kaikessa

me pyörimme pohjamudissa

me,
vaikket sinä mukaan mahdukaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksia herättävä runo.

Yhdyn edelliseen, mielenkiintoinen.
Tosi hieno kuitenkin, jotenkin upee ajatus tuo "me, vaikket sinä mukaan mahdukaan"

Pidin tästä (:

Oivallisesti koskettavasti kuvattu runo.
Vaikka itse ei ole mukana pohjamudissa, se koskettaa toisen myötä ehkä jopa kipeämmin kuin olisi itse samassa tilanteessa.

Erikoinen runo, kuten nuo kaikki muutkin tällä sivulla olleet.
Hyvin omaperäinen ilmaisu, tuoda sanomansa lukijalle, näissä kaikissa runoissa.

Tässä runossakin tulee jännästi kaipuu suureen osaan ja ainakin mieleen, huolimatta siitä, ettei sen kohde mukana olekaan fyysisesti, ainoastaan kaipaavana muistona, tekemässä samat asiat kuin mukana olevat.

Hyvää kerrontaa nämä.

Onpahan hienosti kuvattu tunteita. Pidin kovasti tästä. Pohjamudissa pyörimisestä en onneksi ihan tiedä, mutta hienosti kuvaat.

Mudissa täytyy joskus käydä, sieltä voi sitten nousta ja juosta jokkeen.

Oiva runo!

Pistää rattaat pyörimään vinhaa vauhtia.

Todella hieno runo, moneen kertaan luin, pidän runoistasi! Hyvin kirjoitat!

vai sellaista sprinttiä. syrjintään tiettyä osaa. hö. silti tämä on mielenkiintoinen.

Varsinkin lopetus herättää ajatuksia. Ehkä se olisi vieläkin vaikuttavampi, jos "sinä et mahdu mukaan" olisi jätetty vasta siihen eikä sitä olisi mainittu aiemmin. Tämä nyt tietysti on minun mielipiteeni vain.

Olet osannut kertoa lyhyellä runolla enemmän kuin monet saavat kerrotuksi monta kertaa pidemmillä.

oho, hieno!!!^^

 

Käyttäjän kaikki runot