Myöhään

Runoilija Ääriviivat

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.9.2008
Viimeksi paikalla: 10.9.2017 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.10.1989

 
puupyörät kolisivat jokaiseen kiveen

taivas oli täynnä sadetta

nämä rammat odottivat uutta huomista
vain sinä tiesit ...
maa on meidän
ja jokainen elää omassaan tavallaan

ehkä ei pitäisi

vaikka sinä tulit tänne
kuten muut

et tiennyt

yhteistä ei voi yksin omistaa

oma paha muuttui toisille
sinun vallaksesi

jaoit väärää oikeutta

tuhosit minuutesi mukana
jokaisen henkäyksen



liian myöhään
me sinut todella löysimme
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin niin syvällinen...

Hyvää syntymäpäivää!

Hieno.
Ikivihreä runo,
joka paranee joka lukukerralla.

Pisti ihan ihon kananlihalle. Vaikuttava runo.

" yhteistä ei voi yksin omistaa "

Tämä on hieno kokonaisuus. Tarttuva, todellista keskittymistä vaativa. Teos, johon pitää palata vielä monta kertaa. Luin sen jo nyt moneen otteeseen, ja joka kerta siitä paljastui jotain uutta. Pidän, kaunista.

Moniulotteinen, todella.. Muutamaan otteeseen luin ja aina löytyi jokin uusi taso..

Upeasti pohdittua. Todella hienoa ajatusten virtaa.

Onnea syntymäpäivänäsi.!!!

Taidokas hieno runo etsimisestä ja löytämisestä.

Tässä on jotain kerrassaan lumoavaa, monitasoista ja uudelleen luettavaa.
Kiehtova ja hieno.

hienoa, vahva tunnelma,
runo suuremmista kokonaisuuksista...
"tuhosit minuutesi mukana
jokaisen henkäyksen..."
hyvin paljon ajatuksia herättävä.
..ehkä liikaakin näin vasta heränneelle aamulla. :)

kiehtovaa kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot