Ei nyt

Runoilija Ääriviivat

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.9.2008
Viimeksi paikalla: 10.9.2017 20:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.10.1989

 

Minä en ole

sinun

tänäänkään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

äänenpainoa vaihtamalla sanomakin vaihtuu. pidän.

ytimekäs, osut tällä arkaan paikkaan.

Mielettömän paljon ilmaisee asioita tämä lyhyt lause.
Tämä enteilee loppua.

lopullisen tuntuinen teksti.

Ja piste.
Päätetty on ja se pitää.
Olisipa itsekin aina noin varma
asioista.

En osaa päättää haluanko tulkita tästä kaipausta vai päättäväisyyttä. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot