Ruususta

Runoilija fire^soul

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielunkumppanit löytää kyllä toisensa aina lopulta, ja tosirakkaus kestää kyllä. Kaks kliseetä mut silti niin totta.
Olen hetken poissa, mutta palaan. :) (älkää poistako tunnusta)
 

Ruususta alkoi satu,
poika piti sitä kämmenellään kuten kukkaa kuului,
varjellen sen herkkiä terälehtiä hengellään,
se oli satu ilman sanoja tai riimejä ihmisten,
oli vain kuiskaus sydämen tai kahden,
parempaa tietoa omista en mutta tuskin valehtelen,
kun kerron lopun olleen onnellisen,
ruusun tytön käden tavoittaneen,
hymyn huulten saavuttaneen,
sydämen toisen.

Selite: 
Sanoja tai ei.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot