Secluded

Runoilija fire^soul

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielunkumppanit löytää kyllä toisensa aina lopulta, ja tosirakkaus kestää kyllä. Kaks kliseetä mut silti niin totta.
Olen hetken poissa, mutta palaan. :) (älkää poistako tunnusta)
 

woe secluded,
heart deluded,
preluded at dawn.

vision obscured,
days obfuscated,
objected by pawn.

beam streamer,
reverie dreamer,
griever of might.

endless eternity,
starting perpetuity,
seeking the light.

Selite: 
Ihan vaan fiiliksistä näinä päivinä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot