Lyhteitä

Runoilija fire^soul

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielunkumppanit löytää kyllä toisensa aina lopulta, ja tosirakkaus kestää kyllä. Kaks kliseetä mut silti niin totta.
Olen hetken poissa, mutta palaan. :) (älkää poistako tunnusta)
 

Tyhjänä, tyhmänä,
lyhteitä nyhtävä,
taivaiden kyntäjä,
pohtii omia syntejä syviä.

Yksin istuu,
kunnes kutistuu,
sykkyrälle kerälle,
murheen alaville maille,
nurkkaan huoneen perälle.

Rutisee ranteet,
tutisee polvet,
hapuilee sormet kiinni,
huokaukset viimeiset.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot