Täytetään

Runoilija fire^soul

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielunkumppanit löytää kyllä toisensa aina lopulta, ja tosirakkaus kestää kyllä. Kaks kliseetä mut silti niin totta.
Olen hetken poissa, mutta palaan. :) (älkää poistako tunnusta)
 

Jos mä voisin täyttää tä viestin rakkaudella,
asioilla ihanilla,
suklaakonvehdeilla,
kaneilla ja pörröisillä puudeleilla,
vauvoilla hymyilevillä,
värikkäillä sienillä ja hikisillä bodarimiehillä,
jos voisin antaa sulle kaiken sisältäni,
vuodattaa sanat sydämestäni,
antaa palan itsestäni,
enkä puhu nyt jalkasienestäni,
laskea tavut kielestäni,
lennättää datan kännystäni,
jotta taas jonain päivänä löytäisin sut vierestäni,
koska en näytä saavan sua mielestäni.
Mä tekisin sen.
Mut vain vuoksi yhden ainoan,
muiden en,
vaan tän tytön täydellisen,
tyttären Isäni taivaallisen,
prinsessan puhtauden,
lähteeni hymyjen loputtomien,
onneni tuojan huolieni viejän tähden,
tän tytön joka loistaa kaiken pahan musta pois polttaen,
ja mitä mä tekis en,
vuoksi tällaisten unelmien?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo, pidän! :)

 

Käyttäjän kaikki runot