Elämän palapeli

Runoilija Ei enkelisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää tää vain on
 

Elämä on kuin palapeli,
syntyessä aloitetaan,
elämän aikana me sitä kootaan,
joskus vain palanen hetkeksi katoaa
tai oikeaa paikka palaselle ei millään löydy,
mut kyllä ne palaset aina paikan oikean löytää
ja kuollessa meillä on valmis palapeli.

Selite: 
Tää vain tuli jotenkin mieleen..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot