matka

Runoilija Ei enkelisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää tää vain on
 

Matka minuuten pitkä on.
Ihan liian pitkä.
Matkalle karttaa annettu ole ei,
suunta itse haettava on.
Matkaa yksin ei aina kulkea tarvi,
vierellä kumppani kulkevi,
matkakumppani välillä vaihtua voipi,
mut matka jännittävämpi silloin olla onpi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot