Tyttö lapista.

Runoilija Ei enkelisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää tää vain on
 

Lapin erämaissa kasvoi hän,
tyttö tää.
Jokivesistä tyttö veren vahvan sai.
Tunturituulista tyttö luonteen lujan sai.
Susiemo tytön kasvatti.
Karhu-uros tytön koulutti.
Joutsen tytön maailmaan lennätti.

Selite: 
Yritys kirjoittaa esittely itsestä tarunomaisesti, en sit tiedä kuin hyvin onnistuin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Näppäriä kielikuvia ja voimakasta tekstiä. Tykkään.

Sadunhohtoinen ja viehkeä runo tunturin tytöstä.

tämä on hyvin onnistunut
ja surrealistinen
hieno runo
pidin

Vahvaa tekstiä ja onnistuit :)
Nätti tämä <3

 

Käyttäjän kaikki runot