sä menit, mä jäin

Runoilija Ei enkelisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämää tää vain on
 

silitä hiuksiani,
näytä että välität,
mut eihän meitä enään edes oo,
sä vaan lähdit elämästäni,
poistuit jo aikaa sit,
unohdit vain kertoa mulle,
ei pitkä ollut tarina meillä,
mitä se sitten olikaan,
sydämein hajoitit mennessäsi,
rakastan sua aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot