Paluu arjesta

Runoilija tulenpuhuja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2006
Viimeksi paikalla: 25.4.2017 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.1978

 

Ehkä on tullut aika

ravistaa laastinmurut olkapäiltä
ja etsiä ulkokäyttöön soveltuvat kengät

nämä ajatukset
ovat olleet

neljän seinän, yhden katon
ja puolittain näkyvän lattian vankeina

jo aivan liian pitkään

eivätkä ne ehkä osaa soljua samana purona kuin silloin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samoja mietiskelen. Sinä loit näille ajatuksille myös toimivan muodon. Hieno :)

Upea runo! Kerrassaan upea. Sanataidetta. Ajatuskin syvä.

 

Käyttäjän kaikki runot