Koskien muistoja

Runoilija tulenpuhuja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2006
Viimeksi paikalla: 25.4.2017 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.1978

 

Minun muistoni heistä
noista kadonneista rakastajattarista
ovat kuin koreiksi maalattuja kiviä
niin kovin sieviä, niin kovin rakkaita

mutta kun ne ottaa käsiin
ja katsoo hieman lähempää
niiden kylmyys sattuu luihin asti

ja niiden kovuus
raastaa käsiäni

vasta sitten muistan uudelleen
miksi heitin ne koskeen, unohdettavaksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot