Ergo Vanitas

Runoilija tulenpuhuja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2006
Viimeksi paikalla: 25.4.2017 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.1978

 

Löysin tänään
siivotessani elämääni
taas pari vihkoa lisää

ajatuksia, joita en muista ajatelleeni
käsialalla, jonka kyllä tunnustan omakseni

Aloin pohtimaan
että ehkä kaikki
mitä kirjoitan

on sittenkin minusta pois
siirretty toiseen mieheen
joka vain kirjoista katsoo

eikä peilistä enää ollenkaan

Tuleeko vastaan
vielä sellainen päivä
jolloin en ole enää mitään

kaiken sanoneena
tyhjäksi puhallettuna

ja aution asunnon
kaapeista ja laatikoista
pursuaa uusi ja toinen ihminen

jonka sanoista synnytin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo!

Mielenkiintoisia ajatuksia pyörittelet, laittoi ajattelemaan. Hyvä!

Hieno runo, itsensä ulkoistamista jotta voisi sisäistää olennaisen paremmin.

Me muutumme ja unohdamme, keitä olimme aikoinamme, vain häivähdys mielessämme, miten se meni kun nuorina ja kiihkeinä sanat kirjoitettiin paperia haavoittamaan.

Hienoa pohdintaa ; ) Olisiko jotenkin niin,
että kun on kasvanut kysymykseksi,
sisältää jo oman vastauksensa
jonka olemus lie pohjimmiltaan joukko kysymyksiä.....kirjoittaminen yksi tapa
edetä tässä prosessissa...koko elämän noita uusia ihmisiä etsijä-mieli synnyttänee ; )

Upeaa pohdintaa.
Tästä mieleeni nousi tunne, kun itse löysin vanhoja päiväkirjoja ja runoja. Kyllä sitä ajan saatossa voikin unohtaa miten joskus on asiat tulkinnut ja ajatellut.

 

Käyttäjän kaikki runot