Kiusaajatar

Runoilija tulenpuhuja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2006
Viimeksi paikalla: 25.4.2017 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.1978

 

Minun vaeltava katseeni
muuttuu vuosi vuodelta vaikeammaksi pysäyttää

kun vanha mies
on nähnyt
kaiken kauniin
kaiken mahdottoman

siinä hän kuitenkin seisoo

itsenään
eikä kenenkään
kuvana tai unen harsona

ja minun
kiinniommellut silmäni

välittävät tuulessa lepattavaa liekkiä
sydämen kadotettuihin onkaloihin

herättäen
nukkuvan miehen

elämästä luopuneen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot