Siunauksesta kiroukseen

Runoilija tulenpuhuja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2006
Viimeksi paikalla: 25.4.2017 8:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.1978

 

Kun on hiljaa
tarpeeksi pitkään

saattaa joskus unohtaa
miten sitä ääntä tuotetaan
miten puhutaan, miten lauletaan

se sama käyttämättä jättämisen
ruosteen nostattava kirous
pätee kaikkeen muuhunkin

kun on
ollut tuntematta mitään
tarpeeksi pitkään

ei tartu suru kiinni pintaan
ei viha nosta päätänsä
ei kateuskaan rievo sisällä

eikä myöskään rakkaus lämmitä
samalla tavalla kuin se aina ennen teki

Selite: 
Pieni harjoitustyö hiljaisuutta rikkomaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kaunis. Rauhallinen ja surullisen haikea. Pidän, paljon.

Jei osaat raapaista pintaa syvemältä. <3

niin se vain menee. kauniin haikeita mietteitä :)

Liian pitkä hiljaisuus kuolettaa elämän siemenen ja tukehduttaa tunteet tunteettomaan tilaan. Mutta valossa lämpenee sydänkin uuteen elämään ja rakkauteenkin. ONNITTELUT SYNTYMÄPÄIVÄN JOHDOSTA!

Surullinen runo, mutta todella kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot