Aaveiden Hulluuden highway

Runoilija Iwana Julious

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2022
Viimeksi paikalla: 27.2.2022 14:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.5.1989

 
"Astu Laivaan laivaan nimeltä Aavelaiva
jota kipparina itse kapteeni nimeltä Kuolema ruorissa ohjaa ja sisältä kuolleet aaveet sua tyydyttää ja viihdyttää
Mutta lupaan sulle sen mä lupaan sen
Että kyyti on niin kylmää mutta hekumaa pullollaan..."

Koska laiva uppoaa ja sä sen mukana??

"Live your Life Wise before its Time to go otherside"

Iiwana Julious
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämää pitäisi tosiaankin elää tässä ja nyt <3 
 

Käyttäjän kaikki runot