Maailman onnellisin maa?

Runoilija Iwana Julious

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2022
Viimeksi paikalla: 27.2.2022 14:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.5.1989

 

Suomi onko se näin?


En todellakaan nää näin vaikka kääntelisin ja vaan vääntelisen miten päin vaan....
Mielestäni pelkkää utopiaa ja sanan helinää
Suurin osa ihmisistä jotka kävellessäni nään
Marrin takana sydän itkee yksinäisyyttään
Ei ketään ketään kohdata ihmisenä itsenään

Sitähän se kaikki on (Somea)?..

Kun on niin kiire postaa kuvii elämästä/ kertoa kuulumisia, legendaa ingstaa tiktokkii...
Ihan miten vaan,  mites
sit ku paitsioon jäät
etkä oo messis, striimis paikalla?
 
Mikä fiilis mielestäsi sil hetkellä?
Vetääkö Aiot ja niellä kaiken scheissen?
Vaik sulle on tehty väärin
Tunteeks ne sust  säälii?

Sitähän tää kaikki on?
Hulluuden highway vaan

Ota chillist ei mitiih, ota punkkuu;)
Vähän filtterii kuvii, botoxii huuliin,hauiksiin sixbackii..
Kuhan vaan oot ite korkeel nousus,  striimit ,snäpit, Instas jne...
Dont worry: ,-)

Anna kaverin/ystävän viruu yksin putkassaan....


 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, mutta ei muissakaan maissa ole helpompaa <3 
Puhutteleva runo. Etenkin tuo lopetus..
 

Käyttäjän kaikki runot