Yksinäisyyden suru

Runoilija Iwana Julious

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2022
Viimeksi paikalla: 27.2.2022 14:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.5.1989

 
Onko seuraava päivä yhtä samaa tuskaa vai löytyykö iloa enää elämään? ...
 
Kun mustat pilvet ympärillemme kiertää loputonta kehää
josta moni ei nää poispääsyä enää...

Tunnistammeko itseämme enää vilinästä elämän,
jossa rutiinit luo turvaa, aikataulut bookattu täyteen,
Mutta mistä löytyy välistä päivästä hetki enää istua ja hengähtää?....
 
kasvotusten ihmisten kanssa
kohdata toinen toisemme avoimesti
ja jutella kaiken kiireen keskellä kaikesta mikä kuormittaa herkkää mieltämme taas tänään?...



 

 
Selite: 
Elämän hektisyys ja yksinäisyys
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kasvotusten jutteleminen on vaikeaa, kun sen aika on <3 
Totta tuokin,se että näkee toisen ja näkee minkälainen mies/nainen  ruonojen takana...;)
 

Käyttäjän kaikki runot