Esikuvat ja Pyrkyrit

Runoilija Iwana Julious

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 29.1.2022
Viimeksi paikalla: 27.2.2022 14:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.5.1989

 
Miksi tyytyä pyrkyreihin?
Olla kuvassa Keltaisten lehtien ja hypetyksessä maailman somen?.. .
 
Jotka palvoo ja ihailee sua ku olisit joku Idoli esikuva jonkun kenties pelastava enkeli
elämässä....
 
no no no
Sori Honey.. en ehkä kenties sitä sulle oo,
enkä samaistu Jumalaa....


Oon vaan ihan samanlainen kuin sinäkin
tarpeet samat ja halut mulla niinkuin muillakin
En oo kuolematon ,enkä  lentoon nouse edelleenkään,
vaan mieluummin  syöksyn syvyyteen pohjattomaan sieluni ytimeen sisäiseen....


Jotta näkisin elämäni kaikki 
sävyt kirkkaammin...

kauniit hetket , syvät varjot selkeämmin...
tarttuisin jokaiseen hetkeen paremmin
eläisin enemmän ja enemmän niinkuin tahtoisin...


Koska kello tikittää
Eikä sitä kukaan saa pysähtymään
mitäs tehdään tänään??....

Kuitenkin  kaipauksen ikuisen
Syyn jatkaa eeteenpäin
Keskellä Hulluuden highwayn

Siksi siis kahlaan läpi sisäisen helvettini....
Kylmän surun hautaamaan ja vihan sokaiseman
Sydämeni, hölmön sokean ja vielä tyhmänkin....
 
Sori Honey-)....
Ei oo oikotietä taivaaseen
 
Ei oo Ei oo,
Ei oo Ei oo..    
 
Eikä kasvua ilman tuskaa
Niinkuin ei sinullakaan....

no no no...
 
Ei mul,eikä kellään muullakaan...
 As You know :-)

en tyydy vähempää en
No no no
ansaitsen parempaa
niinkuin meistä jokainen....

Odotan sen oikean löytyvän
Kenen  kanssa jakaa onnen ikuisen
elämäni sävyt jokaiset.....
 




 


 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa, toivottavasti oikea löytyy vielä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot