Mistä alkaisin

Runoilija Uhuville

Mistä alkaisin

 

Mistä alkaisin, niin paljon aikaa kadotin

Nyt vaan päivä kerrallaan mä kuljen maailmaa

 

Liian paljon pahaa nään, moni kantaa sisällään

Mut padot sortuu aina, virtaa ei voi pysäyttää

 

Vielä on aikoi jotka inspiroivat, kauniita ihmisii

Tahdon vain rauhaa rumpui ja kitaroita, niin kaikki muuttuu

 

Huone savuisin, jossain laidal galaksin

Yhden tähden valossa, mä laulan yhdes talossa

 

Puhun puolestain, koska näet kuoren vain

Jos pysähtyisit katsomaan, itseäsi katsot vaan

 

On mahdotonta olla täydellinen, 

vaikee anteeksi antaa, hyväksyy

Täl pallol on monta suurta epäkohtaa 

mut kaikki muuttuu

 

Vielä on aikoi jotka inspiroivat, kauniita ihmisii

Tahdon vain rauhaa rumpui ja kitaroita, niin kaikki muuttuu

itsestään

Selite: 
"Assar Vienola & Ne jotka tajuu - Yhtäkaikkiyhtä" levyn lyriikkaa
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot