Kuulen kerrottavan

Runoilija Uhuville

Kuulen kerrottavan

 

Jos ei oo vielä kuivuneet, virrat laaksoihin laskevat

Ja metsät hiljaa uinuneet, joita kuljimme lapsena

Siivillä haukan saavun takaisin

Luoksesi rauhaan liikaa unohdin

 

Jos ei oo vielä kuihtuneet, järvet kristallin kirkkaat

Ja pellot tuules keinuneet, täynnä kultaista viljaa

Lauluni laulan miks sen salaisin

Kitaran kaulaan sointu suloisin

 

Kuulen kerrottavan, kauas kaikonneen

tuon kaiken mistä haaveilen

Asfaltti peittää kaiken autoineen

kaupungissa aaveiden

 

Ei ole vielä vaienneet, äänet ukkosen pauhaavan

Ja viimein alkaa rakoileen, pilvipeite niin harmaa

Vielä on aikaa elää elämää

jota niin harvoin näkee enää tääl, kun

 

Kuulen kerrottavan, kauas kaikonneen

tuon kaiken mistä haaveilen

Asfaltti peittää kaiken autoineen

kaupungissa aaveiden

 

Kultainen vilja, pelloilla aaltoilee

Sadot kypsyy, minä vanhenen

Naapurin mummo kukkapenkin kastelee

Voi kumpa löytäisin itsekkin kotiin

 

Jos ei oo vielä kuivuneet, virrat laaksoihin laskevat

ja metsät hiljaa uinuneet, joita kulimme lapsena

Selite: 
"Assar Vienola & Ne jotka tajuu-Yhtäkaikkiyhtä" levyn lyriikkaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot