Mä en kuulu mihinkään

Runoilija Uhuville

Mä en kuulu mihinkään

Etsin aina mut en tiedä mitä

Oon löytäny jo ihan liikaa

mutten koskaan mielenrauhaa 

josta kaikki aina kilpaa jauhaa

Tää, ei ehkä pääty ikinä enkä mä

varmaan ees osaa elää toisin 

Emmä muista miks mä koitin

olla niinku kaikki muutkin 

 

On, niin vaikee selittää

Siihen menis liian kauan

Ja mä haluun olla rauhas

Mut sä voit kuulla nää

Sävelet ja ymmärtää, että sinä olet minä, 

ja mä toivon sulle vaan onnee ja mä toivon toivon

 

vaan, että kaikki tavallaan

löytäs sisimmästä lämmön

Se on aina siellä kätkös

Kunnes viimein sulaa jää

Sydämessä sykähtää, ja mä löydän

paikan jossa ei tunnu enää tältä, et 

 

Mä en kuulu mihinkään….

 

Ei, tarvii mitään esittää

Miks ne olettaa niin paljon

haluu määritellä arvon, kun

kaikki mitä näät, on kuin uni sinun pääs, 

ja minä olen sinä ja mä toivon mulle vaan onnee, aina toivoo toivoo

 

saa, mut kaikki ajallaan

Hei mihin sul on kiire

Istu hetkeks siihen viereen,

kunnes viimein sulaa jää,

sydämessä sykähtää ja löydän paikan, jossa en muista miltä tuntuu

 

Olla 

Piilossa itselt ja maailmalt ei sanaakaan

Muttei kukaan pysty loputtomiin sitä patoamaan

Niin kuin kauneus, myös tuska on katoavaa

Enkä muista miltä tuntuu, et 

 

mä en kuulu mihinkään…

Selite: 
Lyriikkaa tulevalle levylle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa lyriikkaa, paljon onnea levyn tekoon <3
 

Käyttäjän kaikki runot