Kuulto

Runoilija Uhuville

Kuulto

Tyhjään kaupunkiin se jäätyy

Rinteen kaiteilla aurinko repeää

Minkä maasta löytäisin

 

Silmät kiinni tällainen on

vanha tunne turvallinen

Yksinäisyys katoaa mun 

sisältäni tuskallinen

Lämpö tuntuu iholla kuin ensimmäinen kevätpäivä

Eilinen on etäinen ja kasvoillani

valon häivä

Selite: 
aamuisena päivänä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, aamuisinkin aistit voivat aueta <3
 

Käyttäjän kaikki runot